Villkor för att ta del av rabatt!

Villkor för 20% rabatt på rengöringsservice av värmepump.

1. **Gällande period:** Erbjudandet om 20% rabatt på rengöringsservice av värmepump är giltigt 231201 – 240331

2. **Bokning och utförande:** För att dra nytta av rabatten måste bokningen för rengöringsservicen göras under den gällande perioden. Utförandet av tjänsten kan dock schemaläggas för en senare tidpunkt, förutsatt att bokningen görs inom den angivna perioden.

3. **Rabattkod:** För att erhålla rabatten, ange den angivna rabattkoden vid tidpunkten för bokningen. Rabattkoden kommer att tillhandahållas vid bekräftelse av intresse eller vid marknadsföring av erbjudandet.

4. **Giltighet av rabatten:** Rabatten på 20% gäller endast för rengöringsservicen av värmepumpen och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

5. **Tillgänglighet:** Erbjudandet gäller så långt tjänstens tillgänglighet och kapacitet räcker.

6. **Åtkomst och förberedelser:** Kunden måste se till att tekniker har fri och säker åtkomst till värmepumpen. Eventuella förberedelser eller instruktioner från vårt företag måste följas för att säkerställa en smidig och effektiv rengöringsservice.

7. **Betalning:** Rabatten på 20% kommer att appliceras på det totala servicepriset vid fakturering. Betalning måste göras enligt de angivna betalningsvillkoren.

8. **Ångerrätt:** Kunden har rätt att ångra bokningen inom 10 arbetsdagar från bokningsdatumet. Ångerrätten gäller inte efter att tjänsten har utförts.

9. **Ändringar och avbokning:** Kunden kan begära ändringar eller avbokning av bokningen enligt våra vanliga villkor. Eventuella ändringar i datum eller avbokning måste meddelas i förväg.

10. **Reservation:** MB Alltjänst förbehåller sig rätten att ändra eller dra tillbaka erbjudandet när som helst utan föregående meddelande.

Genom att dra nytta av detta erbjudande bekräftar kunden att de accepterar och följer dessa villkor för 20% rabatt på rengöringsservice av värmepumpen.

MB Alltjänst

*Datum: 231124*

Vi är stolta över att erbjuda en allomfattande service för din värmepump till ett oslagbart pris. Här är vad vårt erbjudande inkluderar:

Grundläggande Servicepaket för Endast 1996 kr!

Vad Inkluderas:

  • Grundlig rengöring av värmeväxlare, fläktar och viktiga komponenter.
  • Kontroll och rengöring av filter för ökad effektivitet.
  • Inspektion av kylmedelsnivåer för optimal prestanda.
  • Förebyggande underhåll för att förhindra potentiella problem.

Registrera Dig för Vårt Nyhetsbrev och Få Extra Förmåner!

Pris med Nyhetsbrev registrering: 1996 kr

Men det är inte allt! Registrera dig för vårt nyhetsbrev och du får förmånen att låsa in detta oslagbara pris på 1996 kr för din service. Dessutom inkluderar servicekostnaden redan resa och mil upp till 7 mil. För längre avstånd tillkommer endast 80 kr per ytterligare mil.

Resa och Mil inkluderat Upp till 7 Mil – Sedan 80 kr/mil

Säkra din värmepumps prestanda och spara pengar genom att dra nytta av vårt specialerbjudande. Kontakta oss nu för att boka din service och registrera dig för nyhetsbrevet för att ta del av detta exklusiva pris!