Välkommen till Hedensberg VVS

Vill du ta del av exklusiva erbjudanden, nyheter och förmåner? Då har du kommit helt rätt! Registrera dig nu för att bli en del av Hedensberg VVS-gemenskapen och ta del av förmåner som är för dig.

Varför Registrera Dig?

1. Som registrerad medlem får du tillgång till våra bästa erbjudanden och kampanjer först. Missa aldrig en chans att spara på dina favoritprodukter och tjänster.

2. Få de senaste uppdateringarna direkt i din inkorg! Vi håller dig informerad om produkter och annat som kan vara av intresse för dig.

3. Registrerade medlemmar får förtur vid tidsplanering.

4. Vi värdesätter våra medlemmar. Därför får du som registrerad användare speciell behandling.

Så Enkelt Är Det Att Registrera Sig:

1. Fyll i dina uppgifter i registreringsformuläret nedan.
2. Bekräfta din e-postadress.

Registrering tar bara någon minut, och fördelarna börjar omedelbart. Varför vänta? Bli medlem nu och ta del av en hantverkstjänst som är för dig.

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta via mail info@hedensbergvvs.se

Screenshot_20221230-232157


Vinterkampanj 2023

PRENUMERERA OCH FÅ 20 % RABATT PÅ NÄSTA BESTÄLLNING! ERBJUDANDET SLUTAR 2023-12-20 – PASSA PÅ!

Läs vår integritetspolicy för mer info. Erbjudandet gäller bara privatpersoner och inom 7mil från Västerås.

VVS-Service

Oavsett om det är ett akut problem eller planerad underhåll, är vi redo att ge dig den bästa VVS-servicen. Skicka ett SMS till 0736790577 eller fyll i kontaktformuläret för att schemalägga en tid med vårt dedikerade team.

Värme-Service

Oavsett om det är ett akut problem eller planerad underhåll, är vi redo att ge dig den bästa Värme-servicen. Skicka ett SMS till 0736790577 eller fyll i kontaktformuläret för att schemalägga en tid med vårt dedikerade team.